Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Voivod felfedte a ’Target Earth dallistájátA metal zene kanadai megújítója, azaz a Voivod zenekar 2013. január 22-én fogja kiadni ’Target Earth’ című új albumát.

Az internetes oldalukon látható egy üzenet, mely szerint „a rajongók nagyjából olyan albumra számítsanak, ami a ’Nothingface’ hangzásvilágát követi, viszont az összes többi albumból is átvesz elemeket. Egyszóval klasszikus Voivod lemez van készülőben.”

Amikor az új számok által érintett dalszöveg-témákról kérdezték, az énekes Denis „Snake” Bélanger a következőt mondta: „A dal, amit a 2012-es európai turné elején mutattunk be [’Kaleidos’], tulajdonképpen egy drogkereskedős, FBI-os összeesküvésről szól… [nevet]. Egyelőre nem tudok pontos választ adni, mert eléggé a folyamat elején járunk még. A címadó dalunk, a ’Target Earth’ témája egy kicsit már az űrbe emelkedik, mert a világ információjának globális irányításáról, és annak meghiúsításáról van benne szó. A központi témánk talán az információközlésből fakadó háborús helyzetek lehetne. Arra gondolunk, hogy például bizonyos források szerint Osama Bin Laden meghalt, mások viszont állítják, hogy él és virul. Előbb-utóbb eljutunk arra a pontra, amikor mindenkinek megvan a saját teóriája, és már senki sem biztos abban, hogy mi az igazság. Viszont a nagy viták fölött valahol mindig lesznek emberek, akik szánt szándékkal, a saját igényeik szerint kontrollálják az információt.”

A ’Target Earth’ dallistája a következő:

 

01. Target Earth
02. Kluskap O'Kom
03. Empathy for the Enemy
04. Mechanical Mind
05. Warchaic
06. Resistance
07. Kaleidos
08. Corps Étranger
09. Artefact
10. Defiance

 


 

 

Címkék: 
voivod