Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Barba Negra Track augusztus végi programajánlójaDöglégy a házban

Az Ice Bucket Challenge-et igen egyedien kivitelező Döglégy tábornok és csapata, a Fényes Ösvény csütörtöki koncertje különleges desszertnek ígérkezik a Track programfolyamában. A Ganxsta Zolee és a Kartel ezzel a koncertjével fordul rá a 2015-ös jubileumi évre történő rákészülési időszakra. A „Döglégy On Summer Tour” néven futó nyári fesztiválszezont sikeresen maga mögött tudó brigád mellett fellép a HBB ikonja, Póka Egon, az örök cimbora, Siska Finuccsi, és egy igazi zenei napalmnak számító frontember, az Anna And The Barbies kaméleondívája, Pásztor Anna, akivel különleges duettel készül a csapat.

A Döglégy On Summer Tour bemutatja: Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény
2014. 08. 28.
20:00 Orion Dawn, 20:30 Ganxsta Zolee és a Kartel
Vendégek: Póka Egon, Pásztor Anna ( AATB), Siska Finuccsi & meglepetés vendég

 


 

Nyárbúcsúztat a tízéves ROAD

A Trackben zárja a 10. születésnapi nyári menetelését a ROAD zenekar. A domoszlói rockerek minden fontos fesztiválon megfordultak idén, sikert sikerre lapátoltak, aminek méltó megkoronázása a Track nagyszínpadán lesz látható! Vigyázat! Teltházas buli ígérkezik!

 

ROAD X. jubileumi nyárzáró koncert
2014. 08. 29.

 


Alvin lemezelőzetes

Kevés stabilan népszerűbb punkbandát lehet említeni Alvinékon kívül a hazai felhozatalból. A 20 éve(!) indult nyíregyházi csapat stabilan hozza a kötelező magas színvonalú dallamos punkot, a közönség legnagyobb megelégedésére. Az Alvin/Viki/Márió triász a novemberben megjelenő „A bölcsek meg hallgattak!” című albumukról is villant, az előzenekar pedig az Insane lesz.

Alvin és a Mókusok
Vendég: Insane
2014. 08. 30.
Barba Negra Track

 Jegyek a koncertekre elővételben 1000,- a helyszínen 1500,- forint
https://www.facebook.com/barbanegratrack
http://track.barbanegra.hu
 

Címkék: 
Barba Negra Track
Road
Alvin és a Mókusok