Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Black Sabbath kiadott egy Halloween-horrorvideótMég mindig azt tervezitek, hogy ellátogattok a Universal Stúdióba, hogy megnézzétek a Black Sabbath háromdimenziós horrorlabirintusát? A zenekar most kiadott egy új videót, melynek hatására meggondolhatjátok magatokat.

A tematikus park minden évben megrendezésre kerülő Halloween Horror Nights nevű rendezvénye (amely szeptember 20-án nyitja meg kapuit a látogatók előtt), egy új attrakcióval büszkélkedhet, amelyet a Black Sabbath legsötétebb dalszövegei és zenéi ihlettek. Az együttes klasszikus dalai szólnak, amíg a látogató végigsétál a "végzet rémálomszerű vidékén", ahol szörnyűséges temetőkön, nyomasztó bolondokházán és vérfagyasztó csatamezőkön keresztül vezet az út. (Természetesen a labirintus mindemellett olyan elemeket is tartalmaz, amelyeket a zenekar nemrégiben megjelent '13' című albuma "ihletett".)

Az új videó (amelyet a cikk alján most ti is megnézhettek) ugyan nem sokat mutat meg a szóban forgó útvesztőből, azonban annál több felvételt láthattok azokról az emberekről, akik halálra rémültek a labirintusban, amelyben állítólag még a lélegzetelállító Luciferrel és menyasszonyával is találkozhatnak a vállalkozó kedvű útkeresők - vérbe fagyott holttestek és radioaktív vizet tartalmazó fortyogó medencék mellett.

Ez az egész úgy hangzik (és úgy is néz ki), mint egy tökéletes kis esti kiruccanás Black Sabbath-rajongók számára.

 


 
Címkék: 
black sabbath