Bejelentkezés

x
Search & Filters

Danielle Haim dobolt a The Killers San Francisco-i koncertjénA The Killers és a Haim is San Francisco-ban tartózkodott, hiszen a hétvégén mindkét együttes fellépett az Outside Lands Fesztiválon. És ha már így alakult, előnyt kovácsoltak a dologból, meglepetéssel készültek. A The Killers felvezető koncertjén, szombaton az Independent-ben csatlakozott hozzájuk Danielle Haim, és együtt adtak elő egy dalt, ezzel is erősítve a rock and roll iránti elkötelezettséget, amit a testvéreivel közösen csinálnak.

„Láthatjátok, hogy Ronnie nincs a doboknál”, mondta a The Killers frontembere, Brandon Flowers a közönségnek. „Az emberek folyamatosan arról beszélnek, hogy a tánczene átveszi az uralmat, az emberek pedig már nem is játszanak igazi zenét, és hasonlók. Szerintem mindennek van helye, de van egy banda, ami 2013-ban lépett a színre és reményt adott mindenkinek. Ők pedig nem más, mint a Haim. Danielle, az énekes igazából zseniálisan tud dobolni is, most pedig eljátszik velünk egy dalt.”

Ezzel bele is kezdtek az ’On Top’ című számba, ami a 2004-es 'Hot Fuss' című albumon hallható, amit a fiúk már jó ideje nem játszottak.

Haim testvérei Twitteren közölték mennyire izgatottak a fellépés miatt. „A tesóm éppen most dobolt együtt a The Killers-szel, mindjárt totál érzelgős leszek srácok”- olvasható Este kiírásában, Alana pedig azt írta: „SÍROK, ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK.”

 


 
Címkék: 
The Killers