Bejelentkezés

x
Search & Filters

Heti Track ajánló: Jelmezes Péterffy Bori, az elmaradt Firkin, és a Hooligánok

Csütörtökön Péterffy Bori hódítja meg a közönséget, akit nem szükséges bemutatni senkinek. A kacat-pop hazai pápájaként ismert Tövisházi Ambrus által vezetett Love Band stabil zenei háttérként áll a színésznőként is sikeres  Bori mögött, biztosan hozva a jobbnál jobb slágereket. A koncert extrém apropójaként nyári farsangi buli készül, aki jelmezben érkezik, azt long drinkkel jutalmazzák!

 


Van, amikor az időjárás keresztűlhúzza a a legprecízebb szervezést is. A Firkin Európa legnagyobb metal-fesztiváljáról a Wackenről érkezve lépett volna fel a Trackben, viszont az eső közbeszólt,. Ezt a restanciát tudja most le Péter Jancsi és zenekara, akik most is a legjobb kelta kocsmazenékkel készülnek. A Firkin vendégei: Vörös András - énekes (Superbutt), Göttinger Pali (tiszteletbeli Firkin tag) Turáni Csongor - hegedűs (ex M.É.Z.) lesznek, előzenekar az Ann my Guard lesz.

 


A szombati nap a huligánoké. Kiss Endy és csapata visszatér az április végén nagykoncerttel felavatott Track nagyxszínpadára, hogy ismét tudassák mindenkivel, nem véletlenül lettek az ország egyil legnépszerűbb zenekara.

 


Barba Negra Track
Kapunyitás a koncertnapokon 18.00
Kezdés: 20.00 kivéve augusztus 20: 21.30

Jegyek elővételben 1000 Ft, a helyszínen:1500 Ft.

Web: http://track.barbanegra.hu

Facebook: https://www.facebook.com/barbanegratrack

 

Címkék: 
Péterffy Bori
Hooligans
Firkin