Bejelentkezés

x
Search & Filters

Íme Michael Jackson 'Thriller'-je Ozzy, Manson, az Avenged Sevenfold, Rob Zombie és a többiek verziójában!

Már csak pár nap van hátra Halloweenig, melynek főleg a tengerentúlon van nagy népszerűsége, de lassan hazánkban is egyre többen ünneplik meg.

Egy New Yorkban élő srác – Anthony Vincent – már javában készülődik a nagy ünnepre, és megörvendeztette egy újabb videóval mindazokat, akik figyelemmel követik őt. Ezúttal Michael Jackson Thriller című klasszikusát adja elő 20 különböző stílusban, ahogyan megszokhattuk tőle.

A tehetséges Vincent már két éve foglalkozik reklámcélú anyagok, üdvözlő üzeneteket, podcastok összeállításával, majd a Ten Second Songs projekt keretében ismert dalok sajátos előadásába kezdett bele. Katy Perry-Dark Horsecímű számának feldolgozása jelentette számára a sikert, mostanra vírusszerűen tejednek szórakoztató videói a neten, melyek részben már kérésre is készülnek.

A következő Michael Jackson számot is rajongói kérték, melyben hard rock, punk és metál stílus is keveredik, mivel Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, a Cannibal Corpse, a Misfits, Type O Negative, az Avenged Sevenfold, Rob Zombie és még sok más stílusban hallhatjátok a már kívülről ismert számot.

 
 
Címkék: 
Cannibal Corpse
Misfits
Type O Negative
Avenged Sevenfold