Bejelentkezés

x
Search & Filters

Invader - Megjelent ’A Szép új világ’ című debütáló album! Itt belehallgathattok!



Az Invader először a Rockbook olvasóinak mutatja be a mai napon megjelenő, ’A Szép új világ’ című első albumukról az ’Állj mögém’ dal egy hosszabb részletét. A 2012-ben alakult zenekar jelenlegi felállása:  Lahovicz „Puccer” Zoltán - szólógitár, Munkácsi Tamás "Tommen" - szólógitár, Jósa Tamás "Josha" - ének, Mezőfi József - basszusgitár és Hornyák Péter - dob. A dalok 2012 óta folyamatosan íródtak formálódtak, csiszolódtak. Minden dalban megmutatkozik a tagok személyisége, mindenki hozzátette a magáét, ki szövegben, ki a zenében, de mindenképp a saját zenei ízlésüket is beletéve.

 

Az Invader-rel nemrég készült interjúnkat itt olvashatjátok.


A lemezt a zenekar koncertjein lehet megvásárolni, elsőként mindjárt ma este, a Club 202-ben, ahol az ex-Iron Maiden énekes Blaze Bayley előtt lépnek fel, illetve az invaderzenekar@gmail.com email címen lehet rendelni.

A koncertről további infók itt:

https://www.facebook.com/events/373231452820150/?fref=ts

Ahogy Puccertől megtudtuk, hamarosan a lemezborító képeivel ellátott pólók is kaphatóak lesznek. A borító grafikai munkái egyébként az énekes, Josha keze munkáját dicséri, testi épségét és egészségét nem kímélve mindent bevetett a cél érdekében. Az eredmény pedig magáért beszél.

 

https://www.facebook.com/Invaderzenekar

 

Invader - Állj mögém (részlet)

 

 



 

Címkék: 
Invader