Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kezét törte hétvégi koncertjén Mihály Gergő, az Angertea énekese

Az Angertea épphogy elkezdte a tavaszi turnéját, sajnos azt máris lemondani készült, mivel Mihály Gergő énekes/gitáros egy szerencsétlen mozdulat folytán eltörte a kezét.

 

"Sajnos lemondani kényszerültünk pár koncertet a tavaszi turnénkon, mert a szombati KVlt-os bulinkon eltörtem a kezem. Mentségemre legyen mondva, nem voltam részeg, sőt, egy közönséget buzdító levegőbe öklözés szaladt bele a plafonba sajnos a második dal alatt. A törött kezem ellenére azért tisztességgel végigtoltam a bulit, bár a végére már szó szerint csillagokat láttam a fájdalomtól, de a metalért áldozatot kell vállalni. A hazaút után másnap 8 órakor kerültem kórházba, ahol először a helyére rakták a kimozdult csontot (életemben ilyen fájdalmat nem élem még meg), aztán kaptam egy masszív gipszet. Az orvosok szerint 4-5 hét a gyógyulás, szóval reményeink szerint a május 8-i békéscsabai bulin már folytatni tudjuk a turnézást, de ez még nem biztos.

A zenekar közben megírta az ötödik nagylemez 85%-át, és a tervek szerint nyáron vonulunk stúdióba, de lehet, hogy a történtek miatt lesz kis csúszás." - közölte Gergő

Ezt a dalt játszották közvetlenül a törés után...

 


 
Címkék: 
angertea