Bejelentkezés

x
Search & Filters

M. Shadows: Új DVD-vel készül az Avenged Sevenfold!



Kétségtelenül elfoglaltak voltak ebben az évben az Avenged Sevenfold tagjai, mivel folyamatos koncertkörúttal népszerűsítették új Hailtothe King albumukat, és jövő nyárra pedig már a következő anyagmegírását tervezik.

Újra kiadták a Waking the Fallen lemezüket, és elkészült a Hail to the King: Deathbat videójáték is. Ha megnézzük az eljövendő koncertdátumokat, csak jövő évi állomásokat fogunk találni, és azok sem amerikai helyszínek, de rájuk is fér egy kis pihenés, ami nem lesz hosszantartó: M. Shadow egy interjúban mesélt jövőbeni terveikről, melyek közt még több turné és egy új DVD elkészítése szerepel.

A Mayhem Fesztiválon hatalmas koncertet adtatok a nyáron, de a jelenlegi turné menetrendre pillantra úgy tűnik, némi - jól megérdemelt - szabadságot vettetek ki az év hátralevő részére. Mi a helyzet most a bandával?

Januártól Dél-Kelet Ázsia és Kína felé vesszük az irányt. Azt hiszem, Hawaiion is kikötünk majd, úgyhogy lesz amerikai dátum is. Mayhem után abba akartuk hagyni a turnét, de azt gondoltuk „Tudjátok mit, tartozunk ezzel Dél-Kelet Ázsiának, mert történetesen a legjobb rajongóink közé tartoznak. (szerintem nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, jöhetnének hazánkba is, mert itt is akad bőven rajongó – a szerk.) Sajnos nem volt lehetőségünk eljutni még oda ezzel az albummal. Jakartát például azért hagytuk ki a Nightmare album turné alatt, mert valami színpad probléma adódott. Szóval igenis tartozunk még ezzel. Ekkor az ugrott be, hogy ha már ott vagyunk, miért nem ugrunk át Kínába is? Még nem tudjuk pontosan, hogy fog működni, de már izgatottan várjuk.

Ezen felül dolgozunk most egy új DVD-n. Ez a következő projektünk, úgyhogy készülnek a keverések, a szerkesztések, és a grafika. Majd visszatérünk rögtön év elején, utána kicsit pihenünk, és aztán ki tudja, lehet, hogy írunk egy új albumot a nyáron, vagy szeptemberben...

Ez a DVD az utolsó turnéciklust fedi majd le, vagy sokkal átfogóbb lesz?

Onnan indul, mielőtt Jimmy (The Rev Sullivan) eltávozott az élők sorából. Elmeséljük a történetünket, ami nyilvánvalóan nem olyan, mint más bandáké. A történet a veszteségről szól, arról, hogy elvesztettük a legjobb barátunkat, és ezután az élet ment tovább, és megcsináltunk két egymást követő sikeres albumot, majd lenyomtuk a Download és a Mayhem fesztiválos fellépéseket is. Vagyis végigköveti ezt az egész időszakot a saját szemünkkel láttatva és a saját szavainkkal elmesélve, mert senki se hallotta a mi verziónkat ezidáig. Mások csak beszéltek róla, mi pedig megtartottuk a dolgot magunk között. Úgyhogy hamarosan vizuálisan is szemtanúja lesz mindenki annak, amin keresztül mentünk, látni fogja pár igazán ütős koncertünket, egy csokorba mixelve a Download, Mexico City, Rock in Rio, Rock on the Rage fellépéseket.

 


 
Címkék: 
Avenged Sevenfold