Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Maneskin négy tagja összeházasodott egymással



Január 20-án jelent meg a Maneskin új albuma, a Rush!, amit a zenekar egy sztárvendégekkel teli parti keretében ünnepelt meg Rómában, ahol a banda négy tagja össze is házasodott egymással.
 
A nagyszabású partit a Spotify szervezte meg a csapatnak a római Palazzo Brancaccio-ban, a meghívottak közt pedig ott volt Machine Gun Kelly, az Elvis című film rendezője, Baz Luhrmann és Paolo Sorrentino olasz rendező (A nagy szépség, Silvio és a többiek) is. Az ünnepség keretében a banda tagjait - akik közül Victoria De Angelis és Ethan Torchio menyasszonynak, míg Damiano David és Thomas Raggi vőlegénynek öltözött - a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele adta össze, a szertartás után - ami nem minősül hivatalosnak, mivel az olasz törvények nem teszik lehetővé, hogy kettőnél több személy házasodjon össze - pedig természetesen néhány új dal is elhangzott.
 
 
Az új album itt teljes egészében meghallgatható:
 
 
A 2022-re tervezett budapesti koncertre már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, a színpad előtti állóhelyre. Jegyek kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. Facebook esemény itt!