Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Mötley Crüe nyilvánosságra hozta az együttes utolsó turnéjának részleteit



Több, mint három együtt töltött évtized után a Mötley Crüe bejelentette, hogy még egy utolsó közös turnét megcsinálnak, utána pedig végleg nyugdíjba vonulnak. A bejelentést "kőbe vésték", amikor is a zenekar tegnap Los Angelesben a világsajtó szeme láttára írta alá az együttes - legkésőbb 2015 végéig történő - megszűnéséről szóló hivatalos megállapodást.

A Mötley Crüe hosszú pályafutása során több, mint nyolcvanmillió lemezt adott el, számtalan teltházas koncert fűződik a nevükhöz szerte a világon, és a Föld harmincnál is több országában a kétezer-ötszázat is meghaladja a Mötley Crüe márkanévvel ellátott eladott termékek száma.

A Mötley Crüe bebizonyította, hogy pontosan tudják, hogyan alkossanak maradandó benyomást, és ez alól a mostani turné sem lesz kivétel: a zenekar rajongói készülhetnek, hogy a banda összes slágerét hallani fogják, és azt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy észbontó és példa nélküli élő előadásokra lehet számítani.

Az együttes utolsó turnéját a Dodge mutatja be, a producere pedig a Live Nation lesz. A turné Észak-Amerikában indul július 2-án a Michigan-i Grand Rapids-ben, és hetvenkét különböző helyszínen rendezik meg, mielőtt még nemzetközi vizekre eveznének 2015-ben.

 

Mötley Crüe - Kickstart My Heart

 



 
Címkék: 
Mötley Crüe