Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szasza 50! Feszt a Barba Negra Music Clubban



Ötvenedik születésnapját ünnepli a Barba Negra Music Clubban A Zorall,és a Sex Action zenekar frontembere Szendrey Szasza. A jégkorong, az amerikai foci és a Ferencváros feltétlen híve az anyazenekaron kívül – a meglepetésvendégek mellett -  színpadra állítja az Actiont is.

Elég volt öt percet eltölteni fiatalként a 80-as évek Óbudáján, érezhető volt, milyen töménységben élt a rock ’n’ roll arrafelé – aki ott nevelkedett, magába szippanthatta a létforma és a kultúra minden zamatát. Nem véletlen hát, hogy a kerület egyik legismertebb szülötte, Szendrey Zsolt Károly, alias Szasza, pályája során megannyi arculatát képviselte. Szasza az F. O. System dobosaként indította az ívet, majd már énekesként megfordult a neohippi Love élén, hogy onnét a rendszerváltás utáni Magyarország első rock-supergroupjában, a Sex Actionben folytassa karrierjét.

A sztorit innen már mindenki ismeri: Action, Zorall, RnR Swindle stb. – csupa sikeres banda, énekesi posztjukon ugyanazzal az ikonikus figurával. Szaszát – aki jelenleg az FTC hivatalos hangja is a focicsapat meccsein - 50. születésnapja alkalmából május 24-én köszönthetik zenésztársai és rajongói a Barba Negra Music Clubban. Természetesen a főattrakció az ünnepelt első számú brigádja, a hazai és nemzetközi slágereket immáron 14 éve egybekalapáló Zorall lesz, de tiszteletét teszi a manapság is aktív Action, valamint számos meglepetésvendég is Szaszusnyik munkásságából.

Szasza 50! Feszt
2014. május 24. 20:00
Barba Negra Music Club
 Budapest XI. ker, Prielle Kornélia utca 4.

Jegyek:
http://musicclub.barbanegra.hu/szasza_50_feszt

 

Action - Piros

 


 
Címkék: 
Barba Negra Music Club