Bejelentkezés

x
Search & Filters

Üvöltés, ugrálás, tombolás, fékevesztett koncertezés - Vad Fruttik, Esti Kornél aug. 29-én, a Budapest Parkban

Üvöltés. Ugrálás. Tombolás. Fékevesztett, eszeveszett koncertezés. Feszültség levezetés. Szórakozás. Ezekre számíthatsz, ha velünk tartasz a Parkba.

Túl a nyári pörgésen, és a fesztiválokon még egy utolsó, felejthetetlen bulira vágysz, amivel méltóképp búcsúztathatod a nyarat? Ha még nem akarsz visszacsöppeni a mindennapok szürkeségébe? Akkor neked is ott a helyed a Vad Fruttik idei utolsó Parkos koncertjén.

Kapunyitás 18:30-tól.

Az estét a 2006-ban alapított Esti Kornél zenekar nyitja meg 19:15-kor. A srácok több hazai, elismert zenekarral is játszottak már együtt úgy, mint a Kiscsillag, a Heaven Street Seven,a Kispál és a Borz, a Pál Utcai Fiúk, vagy az Óriás, sőt a nagyobb fesztiválok színpadjain is megfordultak már. A zenéjükön kívül nagy hangsúlyt fektetnek a dalszövegekre, a mondanivalóra is. Az alternatív rockegyüttes 2013-ban adta ki legújabb, - sorban a harmadik – stúdiólemezét, Ne félj! címmel.

Érdemes tehát időben érkezni a Parkba, de addig is itt tudtok belehallgatni:

 


Az előzenekart követően pedig 20:30-kor Likó Marcival az élen színpadra lép a várva várt Vad Fruttik zenekar, hogy emlékezetes nyárzáró koncerttel örvendeztesse meg a közönséget. A jó hangulat és a remek hangzás garantált. A Várpalotán alakult zenekart szerintem már senkinek sem kell bemutatni. A fesztiválok állandó közönségcsalogatói, koncertjeikre mindig rengetegen kíváncsiak. Említsük csak a Sárga zsiguli, a Nekem senkim sincsen, vagy a Lehetek én is című dalokat, egyből mindenki tudja, hogy a Vad Fruttikról van szó.
 

 


Szóval gyere el Te is 2014. augusztus 29.-én a Budapest Parkba.

Cím: 1095, Budapest, Soroksári út 60.
Jegyeket a helyszínen tudtok venni, illetve a Nyugati téri Sziget Jegyirodában, és az alábbi linkre kattintva:  http://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx
Augusztus 28. 08:00-ig 1.499. Ft, a koncert napján: 1.990. Ft.

„Gyerünk, gyerünk! - mondom magamnak. Nehogy lemaradj, lemaradj valamiről!”
Ugye Te sem akarsz lemaradni?

 


 

Címkék: 
Esti Kornél
Vad Fruttik