Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zenés blogbejegyzéseket ír Czutor Zoli, a Belmondo frontembere



Személyes honlapját és pályafutása első szólódalát a napokban mutatta be Czutor Zoltán. Bár a Minimál egy szólóalbum előfutára, a Belmondo frontembere továbbra is társaival folytatja a zenélést. A zenekar Kooperatív című stúdióalbumának hivatalos, szabadtéri lemezbemutató koncertje a rossz időjárás miatt új időpontban, május 20-án, vagyis jövő kedden este lesz a Barba Negra Track kisszínpadán.

Egyéni utakon jár újabban a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere. Czutor Zoltán a napokban mutatta be személyes honlapját és pályafutása első szólódalát.

- A személyes honlap ötlete egy tapasztalt kommunikációs tanácsadó barátomtól származik, akinek hallgattam a javaslatára, így megszületett a www.czutor.hu. Megpróbálunk 360 fokos képet adni rólam, hiszen az elsődleges cél egyfajta tisztázó szándék a külvilág felé. A honlapon a szakmai életemről, a zene melletti tevékenységeimről és a magánéletemről is lehet olvasni, de természetesen csak annyit, amennyi a nyilvánosságra tartozik. A legizgalmasabb része talán a blog lesz, amelyen megosztom a gondolataimat, véleményemet a világ dolgairól, és beszélgetek azokkal, akik partnerek az értelmes vitákban. Amit eddig a Facebook-on csináltam, azt most a honlapomon folytatom, de továbbra is közzéteszem majd a közösségi oldalon is – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere.

A zenész a személyes honlapjával szinte egyszerre mutatta be a közönségnek pályafutása első szólódalát, de azt mondja, hogy ez csak véletlen konstelláció.

- A pályafutásom során mindig zenekarban játszottam, nem is tervezek egyszemélyes karriert, de évek óta igény mutatkozik rádiós, tévés szerkesztők és koncertszervezők felől szólóprodukcióra is. A Minimál egy őszre-télre tervezett szólólemez első dala, aminek a hangzásvilága kicsit más lesz. A Belmondo zenekarral maradunk a modern rocknál, a szólóanyagomra viszont a bensőségesebb, visszafogottabb, minimál elektronikus hangzás lesz jellemző. Még nagyobb hangsúlyt kapnak a dalszövegek, hiszen a világ olyan irányba változik, hogy egyre nyilvánvalóbban kell megfogalmaznunk az érzéseinket, gondolatainkat, véleményünket. A készülő szólómez dalai – így a Minimál is – zenés blogbejegyzéseknek tekinthetőek – tette hozzá Czutor Zoltán.

A személyes honlap és a szólódal ellenére a művész életében továbbra is a Belmondo zenekar jelenti a fő csapásirányt, olyannyira, hogy éppen a Kooperatív című stúdióalbumuk hivatalos, szabadtéri lemezbemutató koncertjére készülnek. A héten várható szeles, esős idő miatt azonban módosítani kellett az időpontot, így a koncert május 20-án, vagyis jövő kedden este 20 órától lesz a Barba Negra Track kisszínpadán. A budapesti Rákóczi-híd budai hídfőjénél nyílt új szórakozóhelyen színpadra lép az együttműködésre épülő lemez néhány vendégművésze is, így ott lesz Szekeres András (Junkies), Kovács Krisztián (Fish!), a Fourtissimo rézfúvós kvartett, Szirtes Edina Mókus hegedűművész-énekesnő, valamint várhatóan a Hősök rappere, Eckü is. A Belmondo az új album dalain kívül válogat a jól ismert slágereiből is, így egyebek mellett a Lesz volt van, a Mikor, Szájalok, a Szabadon, az Emelt díjas lányok és a Rocksztár is felcsendül néhány feldolgozás kíséretében. Előzenekar a Fatal Error, akikkel Zoli egy tehetségkutatón találkozott zsűritagként. A koncertre a belépők 800 forintba kerülnek, jegyeket már online is lehet foglalni a szórakozóhely honlapján keresztül.
 

Czutor Zoltán: Minimál

 

 

 

Fatal Error - Bädiszörf (hivatalos turnéklip) 2014

 


 

További információ:
http://track.barbanegra.hu/belmondo
www.belmondo.hu
www.facebook.com/belmondoband
 
Címkék: 
Czutor Zoltán
Belmondo