Bejelentkezés

x
Search & Filters

Moon River

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

Biográfia: 

A Moon River zenekar 2013 közepén indult, mint egyetlen dal erejéig összeállt projekt. A 'Csak ez jár' című számra klip is készült, és rengeteg embernek tetszett, így Sovány András gitáros (ex- Old's Mobil Band, "András" & Barátai,stb.) és Patak 'Pixi' Sándor énkes (ex- CSAKelőre NEhátra, Aiming High, SpiritBell) 2013 őszén úgy döntöttek, régi ismeretségükre építve létrehoznak egy akusztikus duót. A próbák október elején kezdődtek meg, főleg feldolgozásokkal, de a novemberi első koncerten már több saját dal is szerepelt a repertoárban. Nem várt siker koronázta az első bulikat, így decemberben máris felvételek készítésére adták a fejüket, amely' munka gyümölcse a 2014 januárjában, saját kiadásban megjelent 'Áttörni a csendet' című hatszámos EP lett.  2014. őszén csatlakozott hozzájuk a Pécsi instrumentális gitárzene koronázatlan királya, Kásádácz József "Kási". (ex - Halley, Morris, Algernon)

A fellépések azóta is egyre sorjáznak, klubkoncertek is le vannak kötve, de például templomi fellépés is vár a zenekarra.

A saját számok mellett a koncerteken megidézik a hazai és külföldi rock és metal klasszikusokat ( P. Mobil, XL Sisters, W.A.S.P., Color, Judas Priest, Kiss, stb.), amelyek rendszeresen nagy tetszést aratnak a megjelentek körében. Facebook- oldalukon szívesen vesznek minden megkeresést és felkérést a továbbiakban is.

Videók

  • Néma vágy - Moon River (The 69 eyes cover)
  • Rainbow in the dark - Moon River (régi)
  • Áttörni a csendet - Moon River (régi)
  • Diamonds and rust - Moon River (régi)
  • Angyal - Moon River (régi)
  • Love gun - Moon River (régi)
  • Swords in the wind - Moon River (régi)
  • Wonderful reality - Kási

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Patak "Pixi" Sándor
csörgők
ének
Sovány András
akusztikus gitár
basszusgitár
csörgők
dob programok
ének
gitár
Kásádácz József "Kási"
akusztikus gitár
gitár
szólógitár
Címkék: 
Moon River
Hold Folyó
akusztikus rock
Hard rock
Heavy Metal
kási
sellye
pécs
vajszló