Bejelentkezés

x
Search & Filters

Frank Zappa csak egy „hétköznapi” apuka volt

Mikor a te neved Dweezil, a nővéredé Moon, az apádé pedig Frank Zappa, akkor joggal feltételezik az emberek, hogy a neveltetésed egy csöppet eltérhetett a szokványostól.

A szóban forgó, immár 43 éves Dweezil azonban nem ért egyet ezzel a kijelentéssel. „Nekünk, gyerekeknek annyira normálisnak tűnt a gyerekkorunk, mint akárki másé.”

De még akkor is, ha a bébiszittered, Miss Pamela (önjelölt nevén „a dilis dada”) saját elmondása szerint „sosem tudott Moonra és Dweezilre gyerekekként tekinteni”? És ha még ennek tetejébe félmeztelenül táncolt körbe-körbe a reggeliző-asztal körül, Keith Moonnal?

„Na jó, ott a pont. Viszont az anyánk és apánk sem kezelt minket soha kisgyerekekként. Mindig arra próbáltak ösztönözni, hogy adjuk önmagunkat, így hát ők nem szabtak ki ránk túl sok szabályt. Mi igazából Franknek és Gailnek hívtuk a szüleinket.”

Mindennek ellenére pont édesanyja megnyerő külseje szerezte meg neki tinédzserkora első állását: az akkor még nagyon fiatal MTV ifjú VJ-jeként. Édesapja éles nyelve pedig sikeresek kirúgatta őt ugyanebből az állásból, miután Howard Stern rádiós műsorában trágár szavakkal illette az MTV-t.

 


 
Címkék: 
Frank Zappa