Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy - 'Remélem, hogy az emberek, akik évekig erre vártak, nem csalódottak'A Black Sabbath tagjai nem lehettek rock-fenegyerekek a '20-as éveikben, de Ozzy Osbourne az volt: azt hozta vissza a csapatba, ami eredetileg a legfontosabb volt nekik: a zenét.

Osbourne arról beszélt a New Zealand Herald-nak, hogy milyen különbségek vannak a régi és a mostani Sabbath között, és hogy a kor hozott némi szemléletváltást.  AZ vokalista ezt mondja: "Ami most különbözik, az az, hogy egyikünk sem részegedik le vagy száll el valami anyagtól. MIndannyian tiszták vagyunk, és urai vagyunk magunknak. Nem félünk egymástól. Nincsenek miértek, ennek így kell lennie. De amikor kölykök voltunk, nagy egónk volt. Amikor az ember 21 és sikereket ér el, eltart egy ideig, míg a feje körbefordul." Az énekes azt nyilatkozta, hogy "Ez már több, mint 30 éve volt, azóta igazán komolyan dolgozunk a srácokkal. Volt egy próbálkozásunk néhány éve, de igazából semmi sem lett belőle. De valamilyen oknál fogva az időzítés jó, és mi már el is készültünk mintegy 15 dallal."

Jelenleg a zenekar 2013. áprilisára tervezi az új stúdió-albumuk megjelenését. Osbourne arra a következtetésre jutott, hogy "a Black Sabbath nagyon különleges abban a tekintetben, hogy semmi sem kialakított. Ez nagyon kiszámíthatatlan. Én csak remélni tudom, hogy az emberek, akik éveken keresztül vártak erre, nem lesznek csalódottak."

 


 
Címkék: 
black sabbath
ozzy osbourne