Bejelentkezés

x
Search & Filters

Slayer - Korai fotók a Jeff Hanneman tiszteletére létrehozott emlékkönyvből

A Spin.com a Slayer gitárosa, Jeff Hanneman életének tiszteletére létrehozott egy könyvet, melyben a D.R.I. basszistája, Harald Oimoen "Murder In The Front Row: Shots From The Bay Area Thrash Metal Epicenter" című könyvében található korai fényképeiből összeállított galéria is helyet kapott.

A fotók számos élő és őszinte pillanatot őriznek az amerikai thrash metal hajnaláról, 1984 környékéről, beleértve Hanneman és a Slayer szabadtéri előadását egy furnérlemezekből álló színpadon is; a Slayer legeslegelső, szemtől szembeni találkozását a Metallica tagjaival; Oimoen klasszikus fényképét, amely a Slayer "Hell Awaits" című albumának lemezborítóján is szerepel; valamint Hanneman és az őt az együttesben helyettesítő Gary Holt (Exodus) fotósorozatát.

A "Murder In The Front Row" egy lenyűgöző kötet, amely több, mint négyszáz csodálatos színes és fekete-fehér fényképet tartalmaz abból az időből, amikor a helyi Exodus és a Los Angeles-i Metallica uralkodott az olyan kis klubokban, mint például az Old Waldorf, a The Stone, és az East Bay hírhedt bástyája, a Ruthie's Inn. A thrash metal a Slayerrel és a Megadeth-szel kezdődött, akik második otthonukra leltek az Öböl területén, míg az olyan hazai nevelésű tempó-őrült kamaszok, mint például a Legacy, a Possessed, a Death Angel, a Heathen és a Vio-lence az Öböl területének thrash metalját vitték a kritikus tömeghez.

A képekből készült galéria itt tekinthető meg.

 

Jeff Hanneman - Aquatic Park, Berkeley, Kalifornia, 1984. augusztus 19.

 

 

Slayer - Aquatic Park, Berkeley, Kalifornia, 1984. augusztus 19.

 

 

A Metallica és Slayer tagjai, a Kabuki Theater-ben, San Francisco, Kalifornia, 1985. április 12.

 

 

Jeff Hanneman és az Exodus gitárosa, Gary Holt - Sacramento, Kalifornia, 1985. április 13.

 

 

 Dave Lombardo, Teresa Lombardo és Jeff Hanneman - Kalifornia, Salinas

 

 

Jeff Hanneman és a Budweiser sörök

 

 

Slayer, Exodus, Possessed, Suicidal Tendencies

 

 

 

 

Címkék: 
Jeff Hanneman
Slayer