Bejelentkezés

x
Search & Filters

25 éve Ozzy Osbourne megpróbálta megölni a feleségét, Sharon-t



Ozzy és felesége Sharon Osbourne hosszú házasságuk alatt már sok mindenen keresztülmentek, és nagyon úgy tűnik, hogy még a legdurvább élethelyzetek sem tudják elszakítani a párt egymás mellől. 1989. szeptember 2-án Ozzy annyira sötétségbe borult, hogy megpróbálta megölni feleségét.

„Nagyon rossz légkör volt akkor a házban.” – mondta Sharon. „Éreztem, hogy történni fog valami. Ozzy lefeküdt, én pedig a földszinten olvastam a kanapén. Kicsivel később megjelent alsógatyában, leült mellém a kanapéra és ezt mondta. „Döntenünk kéne.” Én pedig megkérdeztem, hogy mégis miről? Mire ő. „Nagyon sajnálom, de nincs más lehetőség, meg kell halnod!””

„Először csak egy vállrándítással próbáltam elintézni, és annyit mondtam, hogy „Inkább fogd be a szád bazdmeg!” Utána rám ugrott, és elkezdett fojtogatni. Csak arra gondolta, hogy „Istenem a gyerekek, gondolkozz ember, nem csinálhatod ezt!””

Ozzy semmire nem emlékszik, a következő kép, hogy egy cellában ébred. A házaspár a bíróság elé vitte az ügyet. Ozzy-t elvonóra kényszerítették, és végül a Black Sabbath frontember a tiszta életnek és a jobb emberré válásnak szentelte magát.

 


 
Címkék: 
ozzy osbourne