Bejelentkezés

x
Search & Filters

Amit a VII. Zorall Sörolimpiáról tudni kell – technikai információk, jegyárak, házirend

Idén az alsóörsi Európa Kempingben kerül megrendezésre.  A kemping a Füredi út 1. szám alatt található, 50 méterre a Balaton partjától.  A sátorhelyeket már a 0. napon, augusztus 20-án, 14 órától el lehet foglalni. A kemping két őrzött parkolóval rendelkezik, így mind a fesztiválozók, mind a fellépő zenekarok autóval is behajtanak a kemping területére. A biztonság szempontjából viszont az gépkocsival történő rendszeres közlekedés korlátozva lesz.

A mozgásukban korlátozottak idén is ingyenesen vehetnék részt a Zorall Sörolimpián. A fesztivál területére ipari mennyiségű élelmiszert és italt tilos behozni, illetve a területen tűzgyújtási tilalom van érvényben. A kemping területét, a fesztivál végeztével, vasárnap, azaz augusztus 24-én, délután 18-ig kell elhagyni.

A hetijegy 7500 forintba, míg a napijegy 3000 forintba fog kerülni. A belépő magában foglalja a strand és a kemping használatát és jár hozzá egy Zorall, Háztartási Rock’n’ Roll CD is.

A fesztivál programjában olyan fellépők neve szerepel, mint az Ossian, a Lord, a Road, a Paddy and The Rats, a Sing Sing, a Kalapács és a Zorall. Bővebb infó a programról az alábbi helyeken:

https://www.facebook.com/events/665082463536095/785413778169629/

https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

 


 

Címkék: 
Zorall Sörolimpia