Bejelentkezés

x
Search & Filters

Real Lies, Angertea, Dystopia

 
Város: 
Kiskunfélegyháza
Helyszín: 
Időpont: 
2014. október 10. péntek, 20:00
Belépő: 
Free
Real Lies
 
A szegedi Real Lies zenekar 2005 óta van jelen a hazai underground rockzenei életében. A korábban elszállós disszonanciákkal és kemény progresszív témákkal dolgozó együttes mára már elsősorban a modern rock és pszichedelikus rock zene kedvelői számára nyújt újdonságot a 2014 augusztusában, MamaZone kiadó gondozásában megjelent „9” című nagylemezével.
 
Angertea
 
A közel 20 éves experimentális-grunge-metal banda ezidáig 4 nagylemezt és számos EP-t jelentetett meg, olyan neves közreműködőkkel kiegészülve, mint Neil Kernon vagy Bill Gould. Az új lemezzel elnyerték a 8. Hungarian Metal Awards/Hang Súly 2012 legjobb albuma díját. Emellett az ország szinte minden szögletében és az összes nagyobb fesztiválon is játszottak már. Most a Rocktáron a sor!
 
Dystopia
 
A Dystopia zenekar 2003 nyarán alakult Szegeden. Zenéjükben remekül ötvözik a délies ízű stoner/southern elemeket a modernebb stílusú metalriffekkel. Hosszú várakozás után idén tavasszal jelent meg második lemezük Way to Unfold címmel. A korongot természetesen a Rocktárban is bemutatja a zenekar!
 
Címkék: 
Real Lies
angertea
Dystophia
Dystopia