Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kylfingar - Az Eluveitie vendége lesz a jászsági folk metal csapat"A nagyszerűen sikerült Folk-Rock-Maratonos fellépésünk után három további bulin találkozhattok még velünk 2014-ben első nagylemezünk, a Halhatatlanok lemezbemutató körútjának jegyében!

November 28-án az Elfsong meghívásának eleget téve ellátogatunk Tatabányára a Roxxy Music klubba, ahol egy hosszabb lélegzetű koncerten nemcsak a nagylemez dalait fogjuk eljátszani, hanem a repertoárba nemrég bekerült feldolgozásokat is (Equilibrium, Skálmöld), sőt egy vadi új saját dal is tervben van, mely egyelőre az Örök Vadászat munkacímre hallgat!

December 10-én aztán visszatérünk a fővárosba, ahol abban a megtiszteltetésben lehet részünk, hogy a folk metal műfaj svájci élcsapatának, az Eluveitie lemezbemutató turnéjának hazai állomásán melegíthetjük be a közönséget! A meghívás azért is külön megtisztelő számunkra, mert a helvétek mellett a nagyszerű orosz Arkona, aktuális kedvencünk, az izlandi Skálmöld és hazai barátaink, a Niburta is ott lesznek a Club 202-ben! Mi kezdünk, érdemes lesz tehát korán érkezni, a belépőhöz pedig mindenki választhat ajándék CD-t, akár a Halhatatlanokat is! Ráadásul e bulin már a merch pultban Kylfingaros pólókra is bukkanhatnak a legfanatikusabb viking metalosok!

2014 utolsó koncertjét pedig pár nappal később, december 13-án a felvidéki Észak-Komáromban, a Rock Club 25-ben adjuk, szintén Elfsongos barátaink és a fehérvári doomster Eclipse of the Sun társaságában! Természetesen ide is visszük a zenekari relikviákat és itt is hosszú, új dallal és feldolgozásokkal kiegészített setlisttel készülünk!

Mindez egyben azt is jelenti, hogy a zenekar teljes erőbedobással dolgozik következő lemezén, néhány szám már össze is állt lényegében! Annyi bizonyosnak látszik, hogy a komáromi buli után ezzel a projekttel fogunk elsősorban foglalkozni, a koncertezés pedig a tervek szerint 2015 januárjának végén fog újraindulni és igyekszünk minél több vidéki városba is eljutni – néhány dátum már teljesen fix, ezeket hamarosan publikáljuk!

Addig is várunk Titeket az említett bulikon, további hírekért pedig kövessétek a zenekart a Facebookon!" - közölte a zenekar.

 

A koncertek linkjei:

November 28. - Tatabánya: https://www.facebook.com/events/789900207732916/
December 10. - Budapest: https://www.facebook.com/events/460250740775146/
December 13. - Észak-Komárom / Komárno (SK):https://www.facebook.com/events/347038618802355/

 

 

 


 

Címkék: 
Kylfingar