Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szívrohamot kapott Little Richard, rock 'n roll legendaLittle Richard arról beszélt, hogy a múlt héten szívrohama volt – azonban egy aszpirin bevétele megmentette az életét. A rock’n'roll nyolcvanéves úttörője elismerte, hogy először nem vette észre, mi történik vele.

Az esettel kapcsolatban a legenda a következőket mondta a Recording Academy-nek: “Egyik éjjel nem vettem észre, hogy szívrohamom van. Köhögtem, és fájt a jobb karom. Mondtam a fiamnak, hogy hűtse le a szobát annyira, amennyire csak lehet. Ő bekapcsolta a légkondit, én pedig bevettem egy kisbabáknak készített aszpirint. Az orvos mondta később, hogy az mentette meg az életemet. “Jézus adott nekem valamit – ő hozott engem vissza.”

Richard 1955-ben jelentette meg első slágerré vált kislemezét "Tutti Frutti" címmel, és 2012-ben vonult vissza a fellépésektől azután a koncertje után, amikor is a műsor közben légzési nehézségeket tapasztalt. Ekkor így szólt a közönséghez: "Jézus segíts, nem kapok levegőt!"

A zenész korábban már bevallotta, hogy ő valójában többé-kevésbé már nyugdíjas, amit így fogalmazott meg: "Készen vagyok, bizonyos értelemben véve már nem érzem, hogy még bármit is tennem kéne."

 


 
Címkék: 
Little Richard