Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szombaton Sex Action 25. születésnapi koncert a Barba Negra Music ClubbanA Sex Action már indulásakor több volt egy újabb, rendszerváltás után alakult hard rock zenekarnál a dömpingből. Egyfelől négy markáns karakter alkotta a bandát – akiket már jól ismerhetett a közönség (F.O. System, Love, Dance, Kézi Chopin…), másrészt a Lajtán túl divatos, de nem lemezmilliókat eladó dirty rock bandák vonalának voltak honosítói. A 94-es Action-né alakulás majd cirka másfél évtizednyi hercehurca után tavaly márciusban megtörtént a csoda: önálló koncertet adott a Sex Action eredeti felállása, azaz Szendrey ’Szasza’ Zsolt, Mátyás ’Matyi’ Attila, Zana ’Ganxsta’ Zoli és Somlyay ’Miksa’ Miklós.

„Mondjuk ki bátran, bár kissé szomorúan… negyedszázados a zenekar… (nevet), hát igen, akárhogy is nézzük, a Sex Action már a rocktörténelem része, ez a kor már autóban is oldtimer (nevet). Nagy kedvvel csináljuk a zenekart, évente maximum három bulit adunk, igyekszünk nem elinflálni a dolgot. Ahogy lefutnak a szólólemezem ügyei, teljes erővel belevetjük magunkat az április 11-i bulira való készülődésbe, ekkor ünnepli 25. születésnapját a zenekar a Barba Negra Music Clubban. Lányeges, bár talán nem kell hangsúlyoznom, mindenki előtt világos, hogy a csapat eredeti felállásban áll majd színpadra. Új lemezre ne számítson senki, a legutóbbi album olyan jól sikerült, hogy úgy érzem, nem kell az után már más. Azt nem mondom, hogy egy-egy dal nem születik majd, a mai világban már gyakori, hogy csak egy dal és egy klip jön ki a zenekaroktól. Abban maradtunk a srácokkal, hogy csak az örömzenélésen lesz a hangsúly, úgyis a közönség főleg a régi, nagy slágereket várja, mi pedig szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát.” -harangozta be a csapat mindenkori gitárosa/dalszerzője, Matyi a koncertet a Rockstar Magazinban.

 


Jó előre szólunk, hogy ne maradjatok le! Április 11-én találkozunk a Barba Negra Music Clubban!

Kapunyitás: 20:00

Vendégek:
PsychoganG
Dorothy
Nagy Feró

jegyek:

elővételben: 1800 Ft,-
helyszínen: 2300 Ft,-

Online jegyértékesítés: A Barba Negra Music Club rendszerében, a Broadway Jegyiroda rendszerében, a Ticketportal rendszerében,

Barba Negra Music Club
Budapest
Prielle Kornélia utca 4.

 


 

Címkék: 
Sex Action
Barba Negra Music Club