Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mr. MimiCry

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2015

További képek

Biográfia: 

A '80'-évek végén kezdte pályafutását saját zenekarában (Lator zenekar). Sok híres zenetartártól tanult énekelni, gitározni és a stúdiókban, koncerteken leste sajátította el, mostani stilisztikáját. Felléptek a Dózsa György úti, Elmü Pinceklubban, a Csanády utcai klubban és elő zenekarként, az Ossian zenekar előtt, Monoron. A sok év alatt nem találta meg a megfelelő "társakat" ahhoz, hogy saját stílusát megmutathassa a közönségnek. Magánéletét és személyét, titok veszi körül. A mostani ismerősei, csak "Alakváltónak" titulálják, Mr. MimiCry-t. Ahogy ő mondja; "Lett egy társam, az "Éj Szárnyas Árnya", aki minden nőnél szebb a földön és beköltözött a lelkembe!" Minden szóló albumát, a vallás, a hit, a múlt történései, mondái, regéi kísérik, de a lelkek és a fantáziavilág szellemei, démonai lengik körül, az örök emberi igazságokat. Zenéjét egyedül komponálja és szövegeit, saját maga írja! Stílusa Mistyc ( és nem Mystic ) Metal: hagyományos metal műfajok, a horror, dark fantasy és misztikus film zenei elemek, mitológia és történelem. A teljes életút megtalálható a YouTube-on: Mr. MimiCry Interjú - Mr. MimiCry Interview - English Subtitled 2019 Official Video. Mr. MimiCry a rajongókkal az interneten keresztül tart folyamatos kapcsolatot és beszélget velük. Meghallgatja a véleményüket és személyesen válaszol minden érdeklődőnek. Sok nemzetközi zenésszel, producerrel és menedzserrel tart kapcsolatot, mindig tájékozódva az aktualitásokról.
 
Albumait, a vallás, a hit, a múlt történései, mondái, regéi kísérik, de a lelkek és a fantázia világ szellemei, démonai lengik körül, az örök emberi igazságokat. Zenéjét egyedül komponálja és szövegeit, saját maga írja! Minden videót egyedül készít. Stílusa Mistyc ( és nem Mystic ) Metal: hagyományos metal műfajok, a horror, dark fantasy és misztikus film zenei elemek, mitológia és történelem. Albumok: Mr. MimiCry - Modern Carmina (2016), Mr. MimiCry - Gabriel is the Dragon Princess (2017), mindkettőt az ECDC gondozza, Mr. MimiCry - 'Mistyc' Metal (2019) - magánkiadás. Új dalok a készülő negyedik albumról: Víziók – Visions, Újjászületés - Rebirth, Anonymus /P dictus magister/. Első feldolgozása a napokban debütált: Az Űrhajós Éve-Year Of the Astronaut-Dark Sun Kult cover. Minden ismert zenei online áruházban beszerezhetőek az albumok. Mr. MimiCry YouTube video csatornája szintén a rajongók rendelkezésére áll, minden friss hírrel.
 
A zenekarnak fontos az online térben való friss információ csere. Ezért a Hivatalos Mr. MimiCry Facebook oldal mellett, személyes baráti csoport is létrejött, " Mr. MimiCry and his friends' " néven. Számos más ismert internetes portálon is megtalálható Mr. MimiCry. Ilyen portál a Dalok.hu és a Songbook.hu is.
 
Mivel a világ számos országában szeretik a zenekar zenéjét, ezért a szóban forgó oldal és csoport is nemzetközi, ahová szívesen várják az érdeklődőket.
 

Videók

  • https://youtu.be/a6AOyIxdE70?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/cM1l9XGLHf0?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/llxxucHQFr0?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/T0eMvK8G-68?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/GJFUF4dwZQ0?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/iru-2WxlxDA?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/c-CmqZx2m64?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/I2l8UazQyGs?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/-38Qh-Qk25U?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C
  • https://youtu.be/ZWjGbdjz8d4?list=PLrPIA_10FdcqTCWASYNHGYKNuWS1yCH-C

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Mr. MimiCry
basszusgitár
billentyűsök
dobok
ének
Chelydra
gitárok
vokál
Címkék: 
Mr. MimiCry