Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ma van a Dream Theater új koncertfilmjének premiere New Yorkban2013. augusztus 15-én New York-ban lesz a premiere a SpectiCast és az Eagle Rock Entertainment közös együttműködéséből született Dream Theater: Live At Luna Park című koncertfilmjének, mely a világ filmszínházaiban szeptember 19-től tekinthető meg. A moziélmény a Dream Theater 35 országot érintő ’A Dramatic Turn Of Events’ világkörüli turnéjának Buenos Aires-i koncertjét mutatja be.

A Dream Theater: Live At Luna Park 160 perces műsoridővel rendelkezik, és olyan klasszikus és új dalokat is hallhatunk rajta, mint a Metropolis Pt. 1, The Silent Man, Pull Me Under, The Root Of All Evil, The Test That Stumped Them All, The Spirit Carries On és a legújabb dal, az On The Backs Of Angels.

 

A zenekar 1985-ben alakult Majesty néven, és az óta is a progresszív metal neves képviselői maradtak.

„A Dream Theater: Live At Luna Park egy fantasztikus része lesz a Rock In Cinema sorozatunknak”- mondta Mark Rupp, a SpectiCast társalapítója és elnöke. „Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább ápolhatjuk jó viszonyunkat és a közös munkát az Eagle Rock Entertainment-tel. ”

A Dream Theater: Live At Luna Park 2013. szeptember 19-én debütál világszerte, így a SpectiCast weboldalán is. További információt a www.liveatlunapark.com és a www.specticast.com-on olvashattok.

További fontos információ, hogy a Dream Theater első saját magáról elnevezett albumát Grammy-Díjra jelölték, 30 év után először. A lemez 2013. szeptember 24-én jelenik meg, azonban nagyon sok formában (beleértve a standard és a különleges kiadásokat is) előrendelhető. Azok a rajongók, akik előrendelik valamely kiadást, ingyen letölthetik az iTunes-ról az első kislemezt, a The Enemy Inside-ot. Előrendelni a zenekar webáruházából, vagy a Roadrunner Records webáruházából lehet.

 

Címkék: 
Dream Theater